A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

«Метелик Грант» пропонує фінансування перспективних соціальних проектів української молоді

Дата: 04.07.2019 08:28
Кількість переглядів: 9

Неприбуткова організація Ukraine Global Scholars (UGS) запустила нову ініціативу «Метелик Грант», яка пропонує фінансування українських молодіжних проектів, спрямованих на соціальні зміни у країні.

Про це йдеться на сторінці UGS у Facebook.

 «Маєте ідею перспективного соціального проекту та потребуєте коштів на її реалізацію? UGS оголошує запуск нової ініціативи - гранту “Метелик”, що надає грошову підтримку у розмірі до 10 тисяч доларів задля фінансування зусиль української молоді, спрямованих на соціальні зміни в країні», - йдеться у дописі.

Зазначається, що команда UGS підтримає ефективні, реалістичні та довгострокові ініціативи - ті, що мають найбільшу ймовірність створити «ефект метелика» в суспільстві (коли дія однієї людини здатна створити масштабні позитивні наслідки в її оточенні або в цілому світі – ред.). Окрім фінансового забезпечення, в UGS надаватимуть менторську підтримку та допомогатимуть одержувачам гранту втілити їхні ідеї в життя.

На сайті «Метелик Грант» зазначається, що в UGS вірять у силу молодих лідерів України, які мають бажання змінити свою країну, і тому підтримують перспективні соціальні проекти української молоді за допомогою розпочатої ініціативи.

Повідомляється, що грант створено за підтримки Катерини та Сета Манофф. Отримати його можна, пройшовши конкурс подання заявок. "Нові організації, нові проекти в уже створених організаціях, або плани розширення існуючих програм мають право подати свою заявку та розраховувати на фінансову підтримку з боку засновників гранту", - уточнюється на сайті.

Крайній термін подачі заявок - 15 липня о 23:59 за київським часом. Анкети можуть бути заповнені як англійською, так і українською мовою.

Щоб мати право отримати даний грант, лідер проекту має бути громадянином України i школяром старших класів або студентом, що отримуе ступiнь бакалавра, у віці до 35-ти років.

Переможців, чиї ідеї отримають шанс на реалізацію, буде оголошено у серпні 2019 року.

«Надсилайте заявки, адже навіть маленькі кроки можуть спричинити масштабні зміни!», - закликають у UGS.

Дізнатися більше можна на сайті ініціативи.

Аплікаційну форму для подання заявки можна знайти тут.

Як відомо, Ukraine Global Scholars є неприбутковою організацією, створеною у 2015 році з метою допомоги найбільш талановитим, розумним та амбітним українським студентам отримати освіту у найкращих школах і коледжах світу (зазвичай, у США). UGS очолюють випускники та студенти, що навчались або в даний час навчаються в кращих університетах світу (Гарвард, Університет Пенсильванії, Єль, Принстон, Массачусетський Технологічний Інститут та багато інших).

Фото: http://ua-ukraineglobalscholars.strikingly.com/

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень