A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Проект “Школа Успіху” реалізовано у Шумському НВК

Дата: 17.09.2018 08:40
Кількість переглядів: 17

З 13.09. по 16.09.  2018 р. у Шумському НВК членами учнівського самоврядування Соломією Трачук та Анною Шушвар було організовано освітній проект для підлітків 12-16 років.

Дівчата є випускницями “Школи Успіху” від Klitschko Foundation. Це 10-денний освітній проект для підлітків 14-15 років з усієї України, що проходив у м. Київ цього літа.

Для участі у локальній “Школі Успіху” було залучено 45 підлітків. Цей 4-денний неформальний освітній проект спрямований на розвиток у підлітків необхідних для  XXI століття навичок роботи в команді, критичного мислення, публічного говоріння, вирішення конфліктів, волонтерської діяльністі, участі у проектах. Програма була насичена лекціями, тренінгами, воркшопами та руханками. До реалізації проекту були залучені спікери.  Щурик Лариса Петрівна – психолог Шумського НВК провела тренінгове заняття для розкриття лідерського потенціалу “Спілкуємося та взаємодіємо”. Шимків Стефанія Михайлівна ознайомила учасників з особливостями програми FLEX. Яна Бриль, випускниця цієї програми, емоційно передала власні враження від перебування на Алясці. Юрій Бондарчук, випускник Шумського НВК, поділився досвідом роботи над проектом сприяння академічній доброчесності в Україні SAIUP. Учасники проекту з захопленням слухали розповіді американки Бріанки, що працює зараз у м.Рівне, про її волонтерську роботу в Україні.  Питання гендерної рівності висвітлила у своєму тренінгу Тетяна Лехуш, випускниця Української Академії Лідерства (УАЛ).

Перерви були заповнені веселими руханками, музикою, дискусіями на соціальні теми, дружнім спілкуванням під час кави-брейк.

Соломія та Анна  сподіваються, що реалізація цього проекту надала учасникам необхідні для створення власних проектів знання, які допоможуть сформувати молоду, дружню команду громади.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до реалізації проекту локальної “Школи Успіху”. Особлива подяка відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради за сприяння та підтримку.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень