A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

БЕЗПЕКА УЧАСНИКІВ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО

Дата: 12.06.2020 09:11
Кількість переглядів: 10

15 червня відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, 17 червня – з усіх інших навчальних предметів.

          Постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392заборонено перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без одягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок. Оскільки пробне ЗНО проводиться за особистим бажанням учасників та не є обов’язковим, вони зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів у громадських місцях (докладніше – за посиланням), про необхідність одягнення захисних масок чи респіраторів для допуску на пробне ЗНО кожен учасник повідомлений через персональний кабінет. Для безпечного проходження тестування в умовах адаптивного карантину вхід учасників до пунктів проведення пробного тестування відбуватиметься за наявності засобів індивідуального захисту – маски або респіратора (зокрема, виготовлених самостійно).

        Звертаємося до усіх учасників, які проходитимуть пробне ЗНО  на базі Шумського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – гімназія» бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не наражати себе та інших на небезпеку, стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома. У разі якщо учасник вирішить залишитися вдома, він зможе завантажити всі матеріали тестування зі своєї сторінки учасника, а також унести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень