A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Інструктивно-методична нарада з питань реєстрації на ЗНО-2019

Дата: 29.01.2019 14:14
Кількість переглядів: 10

 29 січня 2019 року на базі Шумської ЗОШ І-ІІІст. №1  відбулася інструктивно-методична нарада з питань  реєстрації  на зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної середньої загальної освіти.

             У заході брали участь керівники закладів загальної середньої освіти І-ІІІ і ІІ-ІІІ ступенів та педагогічні працівника, які відповідають за реєстрацію учнів на державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

           Заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради Попова Л.П. ознайомила учасників наради з нормативно-правовим забезпеченням зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації 2019 року та програмою реєстрації на ЗНО. Звернула увагу на важливість проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи в закладах освіти та серед батьківської громадськості з питань організації та проведення ЗНО  і, зокрема, реєстрації учнів. Крім того, було проаналізовано відмінності у  процедурі реєстрації абітурієнтів в залежності від того чи складатимуть вони державну підсумкову атестацію у формі ЗНО чи ні. Йшлося також про реєстрацію осіб з особливими потребами та осіб, у яких відсутні паспортні документи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень