A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Проведено методичне об'єднання заступників з виховної роботи та педагогів-організаторів

Дата: 13.02.2019 10:05
Кількість переглядів: 11

11 лютого проведено засідання методичного об'єднання заступників директорів  з виховної роботи та педагогів-організаторів закладів освіти Шумської міської ради.

Методист відділу освіти, культури, молоді та спорту Макаровська Валентина Григорівна зупинилася на змінах до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу, наказі МОНУ від 25.06.2018 № 676 «Про затвердження Інструкції з діловодства у закладах загальної середньої освіти», дала методичні рекомендації щодо ведення виховної роботи у ІІ семестрі 2018-2019н.р.

Головний  спеціаліст служби у справах дітей Шумської РДА Ковальчук Ірина Іванівна розповіла про внесення змін до Закону України «Про забезпечення  організаційно-правових умов соціального захисту дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» щодо наставництва.

Завідувач сектору активної підтримки безробітних Шумської райфілії Тернопільського ОЦЗ Леся Король презентувала навігатор у виборі професії - профорієнтаційний комплекс «Моя професія».

Заступник директора з виховної роботи Шумської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Степанець Л.Г. поділилася досвідом роботи з реалізації Української Хартії вільної людини.

Про упровадження програми виховної роботи з підлітками щодо питань продидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» розповіла методист Макаровська В.Г.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень