A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Дата: 31.08.2021 08:24
Кількість переглядів: 18

Напередодні нового навчального року відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Шумської територіальної громади. Захід зібрав освітян закладів загальної середньгої, дошкільної та позашкільної освіти.

З вітальним словом до освітян звернувся голова Шумської міської ради. Вадим Боярський привітав присутніх з Днем незалежності України, початком 2021/2022н.р., зазначивши, що аналіз показників розвитку освітньої галузі за попередній рік свідчить  про позитивну динаміку: «Наше завдання організувати освітній процес в безпечному освітньому середовищі  з урахуванням вікових особливостей, фізичного, психічного та інтелектуального розвитку дітей, їхніх особливих освітніх потреб. Створити якісно  нову і конкурентно здатну систему освіти».

Начальник управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Алла Ніколаєва презентувала аналіз розвитку освітянської галузі Шумської громади у впровадженні Нової української школи, створені безпечного середовища та підвищенні якості знань за підсумками 2020/2021 навчального року, окреслила основні завдання на 2021/2022н.р.

Світлана Демчук , голова об’єднаної територіальної профспілкової організації Шумщини розповіла про основні аспекти освіти 2021/2022н.р., проблеми, виклики та шляхи вирішення.

Про забезпечення якісної освіти інформував головний спеціаліст моніторингу позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти України у Тернопільській області Леонід Бондар.

З новаціями в організації шкільного харчування ознайомила начальник відділу освіти, молоді та спорту Світлана Ковальчук.

Про роботу закладів освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID – 19), структуру навчального року, особливості складання розкладу уроків, подання статистичної звітності повідомила заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Людмила Попова.

Окрім цього, у програмі заходу переглянуто відеоролики «Освіта Шумщини в період незалежності. 30 років здобутків», «Про підсумки експерименту «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової освіти» у Шумській ЗОШ І-ІІІст. №1», майстер – клас від кращих кухарів Бриківського, Биковецького НВК, Шумської ЗОШ І-ІІІст. №1 «Корисно, смачно і безпечно».

Начальник управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Алла Ніколаєва та весь директорський корпус привітали новопризначених керівників закладів освіти Людмилу Калуш, Катерину Липку, Оксану Романюк та Сергія Задерійчука з призначенням на посаду за результатами конкурсу.

Музичне вітання від гурту «Бревіс» Шумської школи мистецтв створило святкову атмосферу і гарний настрій.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень