A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Зустріч випускників - 2018

Дата: 11.02.2018 10:29
Кількість переглядів: 11


В народі кажуть, що двічі в одну річку не ввійдеш, але відкрити чарівні двері і вирушити у мандрівку у шкільні роки – це можливо.
Так і цього року, вже в котре, в першу суботу лютого, Биковецька школа з хлібом-сіллю запросила до себе своїх випускників на зустріч поколінь. Ведучі свята Троцюк Н.В. та Кулієва С.Н. привітали випускників 1968, 1978, 1988, 1998 та 2008 років, які, хоч і розійшлися своїми дорогами життя, але залишилися назавжди однокласниками, в яких спільне шкільне дитинство та юність. На зустріч також завітали і ті, хто вчив, хто допомагав у важку хвилину, хто був терплячим, добрим до своїх учнів – це ветерани педагогічної праці – Данилюк Ф.І, Сокосюк Н.П., Бондарчук Л.О., Сооронбаєва М.С.


Хвилиною мовчання згадали і всіх тих вчителів та однокласників, які вирушили в дорогу, з якої немає вороття…
За традицією розпочалося свято шкільним вальсом у виконанні майбутніх випускників, випускників 2018р. В святково прибраному залі з уст внуків та дітей колишніх випускників линули вірші. Своїми чарівними голосами радували гостей ансамбль «Калина», Мушинські Лілія та Михайло, Савчук Г.І. та Безух О..Я. Потішили присутніх і гумористична сценка (9 класу), і сучасний танець (5-6 кл.). Випускники згадували пісні свого дитинства, ділилися спогадами про школу. Із словами подяки до вчителів, учнів виступили Костюк Ольга (1988р.), Савчук Інна (1998 р.), Процишин Борис (2008 р.). До своїх колишніх учнів зверталися Данилюк Ф.І., Сооронбаєва М. С., Ільчук Н.А., Антонюк Л.Я. 
На завершення дійства діти попросили у Ангелів-охоронців миру і спокою для всіх присутніх та для України, а дівчатка 5-6 кл. виконали танець «Маленьких ангелів».


Забуті мелодії дитинства змогли подарувати  гостям хвилюючі моменти зустрічі із прекрасним минулим. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень