A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Рохманівській загальноосвітній школі І-ІІ ст. - 50

Дата: 01.09.2017 10:45
Кількість переглядів: 8

Шановні працівники, педагоги та ветерани

Рохманівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

 

          Відділ освіти, молоді та спорту Шумської міської ради щиро вітає Вас із 50-річним ювілеєм закладу.

За цей період через класи школи, душі вчителів пройшли сотні юнаків та дівчат, які здобули знання, збагатили свій духовний світ цінностями Добра, Краси та Істини.

Школа  це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги: і ті, хто щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного і ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони у пам’яті учнів, колег, і вчителі – пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців,  щирі слова подяки.

Рохманівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів має не тільки багате минуле,   творче   сучасне,   а   й широкі перспективи розвитку у майбутнє. Впевненість у завтрашньому дні ґрунтується на високому   професіоналізмі  вчительського колективу, на багаторічних  традиціях,   сучасних методиках   виховання,   тісній   співпраці   з випускниками,  батьками.

          Сьогодні Ви всі ювіляри.  І першокласники, і вже   сивочолі   колишні   учні.

Бо   це   не звичайний ювілей,  а  ювілей  домівки  поколінь. І так за днями дні, за роками роки, за десятиріччями десятиріччя. Саме людська неповторність вчителя визначає обличчя навчального закладу.

  Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а у всіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача. Добра і щастя, творчих здобутків, світлого майбутнього.

 

З повагою , колектив відділу освіти, молоді та спорту

Шумської міської ради

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень