A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Проведено міський етап «Олімпійське лелеченя» - 2019

Дата: 10.04.2019 10:49
Кількість переглядів: 17

 

 

09 квітня  на штучному майданчику Шумської ДЮСШ проведено міський етап  Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя». Вихованці Шумського ЦПР ( керівник Фаюра Н.Ж.) та учні Шумської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відкрили змагання.

         З вітальним словом до учасників змагань звернувся голова районного осередку олімпійського комітету В.С. Нікітюк та головний спеціаліст  відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради Мамчур В.В.

Програма заходу включала три етапи:

  • презентація команди;
  • вікторина;
  • комбінована естафета.

На кожному з етапів учні демонстрували власні здібності, талант, майстерність, вправність, вміння й навички в ході виконання поставлених завдань.

           За перемогу змагалися  команди Андрушівського  НВК, Бірківського     НВК, Жолобківського  НВК, Залісцівського НВК, Обицького НВК,                                Шумбарського НВК, Шумського НВК та Шумської  ЗОШ IIII ст. № 1. Напружена боротьба тривала на кожному етапі змагань. 

         За результатами проведення трьох етапів журі визначило переможців Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед учнів закладів загальної середньої освіти Шумської ОТГ.

         За підсумковим протоколом  I місце зайняла команда Шумської  ЗОШ IIII ст. № 1 (керівник Ковальський В.В.), яка тільки на 1 бал випередила команду Шумського НВК, яка посіла ІІ місце (керівник Ковальський Ю.В.). Команда Шумбарського НВК піднялася на почесне III місце (керівник Швець І.Г.).

        Переможця та призерів було нагороджено кубками, грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради та медалями. Головною нагородою для  юних олімпійців стали безліч позитивних емоцій, незабутніх вражень, усвідомлення того, що заняття спортом – важлива частина життя кожного, хто турбується про своє здоров’я, цікавиться здобутками видатних спортсменів у різних видах спорту. Всі учасники та присутні отримали хороший настрій та позитивний заряд енергії.  

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень