A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

СЕМІНАР КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ШУМСЬКОЇ ОТГ

Дата: 11.12.2019 11:03
Кількість переглядів: 11

 

10 грудня 2019 року на базі Биковецького НВК відбувся семінар керівників закладів освіти «Побудова внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти у закладі загальної середньої освіти».

         Розпочався семінар із спостереження за уроками. Вчителі закладу на проведених уроках продемонстрували навички володіння сучасними інноваційними технологіями: урок української мови у 2 класі на тему «Велика буква в іменах та прізвищах людей» провела Пархом’юк Л.П., урок читання у 4 класі на тему «В.Сухомлинський «Не забувай про джерело»»- Антонюк Л.Я., урок географії у 6 класі на тему «Форми рельєфу земної поверхні. Рівнини» – Безух О.Я.

         Наступний етап роботи семінару – засідання круглого столу. Директор Биковецького НВК Андрощук Л.С. підготувала презентацію «Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти в ЗЗСО», поділилася з колегами своїми напрацюваннями, зокрема Положенням про внутрішню систему забезпечення освітньої діяльності та якості освіти, Стратегією діяльності та розвитку закладу. У своєму виступі звернулася до Абетки для директора. Андрощук Л.С. зробила акцент на чотирьох напрямках внутрішньої системи забезпечення якості освіти:

1. Освітнє середовище.

2. Система оцінювання освітньої діяльності учнів.

3. Система педагогічної діяльності.

4. Система управлінської діяльності.

         Учасники семінару обговорили основні напрямки проведення інституційного аудиту у сфері внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах загальної середньої освіти. Методист Бойчук Л.А. привернула увагу керівників до нормативних документів, які стосуються  забезпечення якості освіти.

         Завершився семінар презентацією роботи «Молодої Просвіти». Учні закладу показали уривок з п’єси О.Коломійця «Фараони». До гостей завітав Миколай, який кожному приніс гарні побажання та подарунки.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень