A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Команда Шумського ліцею - призер інтелектуального турніру “NATUS VINCERE”

Дата: 08.03.2019 11:04
Кількість переглядів: 8

 

Третій рік поспіль у Тернополі відбувається Західноукраїнський інтелектуальний турнір «Natus Vincere»  на кубок ректора Тернопільського національного економічного  університету. Цьогоріч 6-7 березня за першість в інтелектуальній боротьбі змагались 105 команд із різних куточків України. Це учні 10-11 класів. Команди Шумського ліцею, Шумського НВК, Шумської ЗОШ І-ІІІ ст.№1  також брали участь в інтелектуальному турнірі «Natus Vincere» у різних секціях: міжнародне право, міжнародні відносини і дипломатія, соціолого-психологічна та історико-філологічна. Учасники турніру пройшли три етапи боротьби: творча презентація, дебати, інтелектуальна гра. 

         У секції міжнародного права, міжнародних відносин  і дипломатії  команда Шумського ліцею "Ego Primus" у складі Антонюка Владислава, Ткачук Анни, Горбатюк Ольги, Акулової Мар'яни, Гаврилюка Анатолія виборола   дипломом ІІІ ступеня (керівник Кравчук В.Р.). Команду нагороджено дипломом та цінним подарунком в розмірі 1000 гривень.

         Усі учасники отримали сувеніри та рекомендації щодо зарахування в ТНЕУ на юридичний факультет.

     Щиро вітаємо  переможців та учасників інтелектуального турніру «Natus Vincere». Зичимо не зупинятися на досягнутому, вірити у власні сили і впевнено прямувати до мети!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень