A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Інструктивно-методична нарада із заступниками директорів з навчально-виховної роботи

Дата: 06.09.2019 11:25
Кількість переглядів: 11

 

 

05 вересня 2019 року в  Шумському центрі позашкільної роботи   відбулася інструктивно-методична нарада із заступниками директорів з навчально-виховної роботи. У ході засідання було розглянуто окремі питання початку 2019-2020 навчального року.

         На нараді виступила заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту  Шумської міської ради Попова Л.П., яка привернула увагу заступників до  організації освітнього процесу за новими формами здобуття освіти відповідно до Закону України «Про освіту», дала рекомендації щодо заповнення звітів ЗНЗ-1.

         Громяк О.С., директор інклюзивно-ресурсного центру,  розповіла про організацію інклюзивного навчання у закладах загальної середньої освіти, закладах дошкільної освіти.

         Бойчук Л.А., завідувач методичним кабінетом, акцентувала увагу заступників на нормативно-правових документах, ознайомила із «Абеткою для директора» (рекомендації до побудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі),  із умовами та порядком проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020». На нараді обговорили питання організації методичної роботи з педагогами у 2019-2020 навчальному  році, підготовки учнів до ЗНО.

         Методисти відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради (Макаровська В.Г., Касянчук М.Я., Костюк Л.Г., Лотоцький Р.Г.) зупинилися на актуальних питаннях вивчення навчальних предметів у 2019-2020 навчальному році.

         Сафанюк М. Р., інспектор ювенальної превенції Шумського ВП ГУНП в Тернопільській області, капітан поліції, підняла питання  булінгу та профілактики  навмисних самоушкоджень, надала рекомендації щодо порядку дій працівників закладу освіти при виявленні вибухонебезпечних предметів.  

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень