A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Відбувся семінар вчителів початкових класів

Дата: 28.02.2020 12:38
Кількість переглядів: 18

 

27 лютого 2020 року на базі Великоіловицького НВК імені Г.М. Петрука-Попика відбувся семінар для вчителів початкових класів «НУШ. Педагогіка партнерства. Співпраця з батьками». Питання ефективної взаємодії між учителем та батьками ніколи не втрачало свої актуальності. В основі педагогіки партнерства - спілкування, взаємодія та співпраця між учителем, учнем і батьками. Учні, батьки та вчителі, об’єднані спільними цілями та прагненнями, є добровільними та зацікавленими однодумцями, рівноправними учасниками освітнього процесу. Партнерські взаємини є однією з ключових засад якісного реформування української школи. І це не дивно, адже лише завдяки порозумінню, співпраці та підтримці кожного учасника освітнього процесу можна досягти позитивного результату.  Вчитель 1 класу Великоіловицького НВК Сірук О.М. поділилася досвідом роботи з даного питання, розповіла, як вона організувала співпрацю з батьками. Вчителька зауважила, що педагогіка партнерства визначає демократичний спосіб співпраці педагога і дитини, який передбачає рівність у праві на повагу, довіру, доброзичливе ставлення і взаємну вимогливість.

         Учасники семінару разом з першокласниками брали участь у виготовленні декоративного панно «Вербові котики», у майстер-класі від батьків 1 класу «Виготовлення білої троянди».

         На завершення семінару учні Великоіловицького НВК разом із вчителем української мови та літератури Грицюк З.Г. провели цікаву та змістовну екскурсію в літературно-меморіальному музеї Г.М.Петрука-Попика.

        



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень