A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Проведено засідання методичного об’єднання заступників директорів закладів освіти  з виховної роботи, педагогів-організаторів та керівників методичних об’єднань класних керівників

Дата: 31.08.2018 12:45
Кількість переглядів: 11

30 серпня на базі Шумського центру позашкільної роботи відбулося засідання  методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи,  педагогів-організаторів та керівників шкільних методичних об’єднань класних керівників.  

Макаровська В.Г. , методист методичного кабінету  підвела підсумки виховної роботи за 2017-2018 н.р., зосередила увагу присутніх на деяких питаннях організації в закладах освіти виховної роботи  щодо безпеки й благополуччя дитини у 2018/2019 н.р. та довела до відома методичні рекомендації щодо проведення Першого уроку у 2018-2019 н.р.  Фаюра Н.Ж., заступник директора центру позашкільної роботи та куратор  ліги старшокласників розповіла про роботу учнівського самоврядування у новому навчальному році. Про самоосвіту як безперервний процес саморозвитку та самовдосконалення професійної компетентності педагога розповіла заступник директора з виховної роботи Шумського ліцею Кравчук В.Р.. Провозюк Л.Г. акцентувала увагу присутніх на важливій проблемі шкільного булінгу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень