A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Свято юних обдарувань "За крок до успіху"

Дата: 30.12.2021 12:51
Кількість переглядів: 9

Сьогодні у Шумському центрі позашкільної роботи відбулося свято обдарованих дітей «За крок до успіху». Обдаровані діти - гордість і надія рідної України.  Кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом із дитинства. Шумщині є ким пишатися, адже таких талантів вона має  чимало.

         На свято завітав міський голова Вадим Боярський та начальник управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Алла Ніколаєва, які нагородили переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, інших інтелектуальних конкурсів і змагань цінними подарунками. Побажали школярам впевненості в собі, бути успішними, потрібними людям, суспільству, громаді. Усіх привітали з прийдешніми новорічними і різдвяними святами.

         Відбулася тепла розмова-інтервю талановитих дітей з Вадимом Боярським, успішними випускниками минулих років: Григорієм Мельничуком, Марією Янчишиною, Святославом Григоренком, Олександрою Горбатюк. Марія Янчишина зачарувала присутніх своєю  піснею про батьків  «На Різдво до мами», пробудила прекрасні емоції грою на бандурі.

            Також  учні брали участь у воркшопах, де  власноруч виготовили різдвяні листівки для одиноких людей Шумської громади (керівники Світлана Костюк, Тетяна Палій, Віта Бойко, Тетяна Головчук, Оксана Дудар та ).

         Свято вдалося, усі залишилися задоволені. Ми ще раз переконалися, що у нас є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді. Зичимо юним талантам нових відкриттів та перемог.  

         Щиро вдячні ведучій Наталії Фаюрі за проведення свята.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень