A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Проведено конкурс на посаду директора інклюзивно-ресурсного центру

Дата: 17.08.2018 14:17
Кількість переглядів: 13

          16 серпня 2018 року конкурсна комісія, утворена наказом відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради від 17.07.2018 р. №217-од у складі:

       - голови конкурсної комісії: Павленко Л.П., секретаря Шумської міської ради (за згодою)

      - секретаря конкурсної комісії: Попова Л.П., заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради

      - членів конкурсної комісії:

        Макаровської В.Г. - методиста методичного кабінету відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради

      Шпалярчук А.А. – юрисконсульта групи централізованого господарського обслуговування відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради

     Гури Г.П. - депутата Шумської міської ради (за згодою)

     Липка К.В. - директора Шумської ЗОШ І-ІІІ ст.№1

провела  конкурс на посаду керівника комунальної установи ІРЦ Шумської міської ради.

      Протягом періоду подачі документів (з 20.07.2018 року по 08.08.2018 року) подано одну заяву  з пакетом документів до участі в конкурсі від Громяк Олени Сергіївни, жительки м.Шумськ. На основі розгляду докуменів кандидата конкурсна комісія прийняла рішення допустити до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора  комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Шумської міської ради Громяк О.С.(протокол №1).

       Конкурс проводився на основі Положення про порядок проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Шумської міської ради, затвердженого рішенням сесії Шумської міської ради від 16.07.2018 року №1995 і передбачав  складання кваліфікаційного іспиту та проходження співбесіди для оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенцій, особистих якостей вимогам до кандидата.

       За результатами, на посаду директора інклюзивно-ресурсного центру рекомендовано Громяк Олену Сергіївну, яка має досвід практичної роботи за фахом та відповідний кваліфікаційний рівень та успішно пройшла конкурсне випробування.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень