A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Семінар-практикум «Форми інноваційної діяльності клубних закладів відповідно до потреб об’єднаних територіальних громад і формування місцевого переліку та охорони елементів нематеріальної культурної спадщини».

Дата: 07.09.2018 14:34
Кількість переглядів: 20

        06.09.2018 року в м. Тернопіль у приміщені Тернопільського обласного краєзнавчого музею відбувся семінар-практикум «Форми інноваційної діяльності клубних закладів відповідно до потреб об’єднаних територіальних громад і формування місцевого переліку та охорони елементів нематеріальної культурної спадщини», в якому взяла участь заступник начальника відділу Солтис Л.І.

        Обговорювались питання про збір та збереження традицій, проблеми виявлення та популяризації нематеріальної культурної спадщини в областях (виступив Шергей Григорій Платонович, начальник управління культури Тернопільської ОДА). Презентували свої культурні надбання Гончарова Ю.В.,провідний методист з декоративно-прикладного мистецтва Рівненського обласного центру народної творчості та Капустинська С.Й. – завідувач відділу фольклору та етнографії Навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень