A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Вітаємо з Днем працівника освіти

Дата: 01.10.2021 14:52
Кількість переглядів: 11

 

 

 

         Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Традиційно у першу неділю жовтня відзначають День працівника освіти.

         30 вересня у Шумському будинку культури відбулося міське свято для освітян Шумської громади «Ми вам даруємо тепло своїх сердець».

         Міський голова Вадим Боярський звернувся до педагогів громади із словами вдячності за їхню нелегку працю, щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Побажав здоров’я міцного  на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!

         Начальник управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради Алла Ніколаєва привітала освітян Шумської громади із професійним святом. У вітальному слові висловила свою вдячність  мудрим сивочолим ветеранам, досвідченим і молодих педагогам, вихователям дошкільних закладів, керівникам гуртків, тим, хто забезпечує чистоту і порядок, дбає про здоров’я і ситість,  психологічний комфорт наших вихованців. Закликала усіх до спільної праці, яка у найближчому часі зможе надати нових рис обличчю освіти Шумщини: «Нехай Вас помічають, нехай Вас поважають, презентуйте себе, нехай Вас знають всюди».

         Вадим Андрійович та Алла Володимирівна нагородили грамотами та подяками кращі педагогічні колективи, кращих педагогів за результативність їхньої роботи.

         Голова об’єднаної територіальної профспілкової організації Шумщини Світлана Демчук привітала колег із святом, подякувала за їхню працю у сьогоднішній нелегкий для країни час.

         Святковий настрій та дружню атмосферу  дарували всім присутнім вихованці  та викладачі Шумської школи мистецтв.    

                По закінченні свята  на всіх учасників заходу чекав ще один сюрприз – святковий торт.

         Зі святом вас, дорогі вчителі!

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень