A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Стартував очний курс перепідготовки вчителів початкових класів, які навчатимуть майбутніх першокласників

Дата: 23.02.2018 15:00
Кількість переглядів: 13

У 2018-2019 н.р. навчання в початковій школі буде відбуватись за новим Стандартом. Для цього вчителі мають оволодіти новими методиками викладання та педагогікою партнерства . І саме тому  впродовж 2018  року запущено систему перепідготовки  20 тисяч вчителів, які візьмуть у наступному навчальному році перші класи.  Це буде так зване змішане навчання. З 01 лютого 2018 року стартував предметний дистанційний курс,  де вчителі  знайомляться із новими методиками навчання. І, крім того, 21 лютого -  очний курс, де вони зможуть спробувати на собі ці методики. Кожен учитель має пройти і дистанційний курс, і очний. 

21 - 22 лютого  2018 року  у Шумській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 зібралося 44 вчителі із Шумського району. У  ході  роботи  педагоги познайомилися з Концепцією Нової української школи, Законом України про освіту, особливостями навчання дорослих, складали модель сучасного вчителя як провідника ідей  Нової української школи, створювали модель НУШ , ознайомилися  з організацією ефективного і безпечного освітнього середовища, переліком вимог, яким має відповідати класна кімната,  моделювали ранкові зустрічі, розробляли план  класної  кімнати. 

Навчання проходило творчо, весело,креативно, плідно. Тренінги показали , що вчителі готові до змін та працювати по-новому.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень