A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Підсумки дитячо – юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)

Дата: 29.05.2017 15:10
Кількість переглядів: 10

  З метою  виховання в юнаків та дівчат глибоких і твердих національно-патріотичних переконань, підготовки молоді до військової служби та захисту своєї Батьківщини шляхом залучення широкого загалу молоді до оборонно-масової та військово-спортивної патріотичної роботи  28 травня 2017 року проведено дитячо – юнацьку  військово-патріотичну  гру «Сокіл»(«Джура»).У змаганнях взяли участь 9 команд від загальноосвітніх навчальних закладів Шумської ОТГ.

          У змаганнях «Сокіл» з виду  «Стройовий  впоряд» – найкращими були учні Шумської ЗОШ І-ІІ ст. №1, вони ж вибороли перше місце у видах «Рятівник», «Тактична підготовка», «Неповне розбирання та складання автомата після його неповного розбирання» та  «Відун». Найкраще  у виді «Стрільба» та «Смуга перешкод» виступили Шумські ліцеїсти.  Команда Шумського НВК зайняла І місце з виду «Рятівник». 

         Учні 6-8 класів змагалися у грі «Джура». Команда Андрушівського НВК була найсильнішою у  видах «Стрільба» та «Смуга перешкод», Кордишівського НВК  у «Стройовому впоряді»,  Шумбарського НВК у видах «Рятівник»,  «Топографія». 

Результати змагань:

Гра «Сокіл» 

І місце  - команда Шумської ЗОШ І-ІІІ ст. №1;

ІІ місце – команда Шумського ліцею;

ІІІ місце –  команда Шумського НВК.

Гра «Джура»

І місце  - команда Шумбарського НВК

ІІ місце – команда Андрушівського НВК

ІІІ місце- команда Кордишівського НВК



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень