A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Дата: 28.04.2021 15:13
Кількість переглядів: 9

     Сьогодні, 28 квітня 2021 року, проведено засідання колегії управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради із закритим розглядом такого порядку денного:

  1. Про склад новоствореної колегії управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради та погодження плану роботи управління  на 2021 рік (доповідач: Ніколаєва А.В. – начальник управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму)
  2. Про стан фізичної культури та спорту у 2020 році (доповідач: Мамчур В.В. – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту).
  3. Про підсумки атестації педагогічних працівників у 2021 році (доповідач: Попова Л.П. – заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту).
  4. Про підсумки проведення заходів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» (доповідач: Бойчук Л.А. – директор комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»)
  5. Про реалізацію обласної програми впровадження Української Хартії вільної людини в закладах освіти Шумської міської ради на 2017-2020 роки (доповідач: Макаровська В.Г. – консультант комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»).

          Рішення колегії управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму  з даних питань викладено у протоколі засідання колегії, який буде доведено до відома відповідальних осіб.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень