A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Відкриття інклюзивно-ресурсного центру

Дата: 11.09.2018 15:19
Кількість переглядів: 9

Сьогодні, 11 вересня,  при Шумській ЗОШ І-ІІІ ст.№1 (опорний заклад освіти) відкрили інклюзивно-ресурсний центр, який, сподіваємося, стане для  діток з особливими освітніми потребами рідною домівкою. На це спрямували понад 260 тис. грн.: 160 тис. грн. - з державного бюджету, 100 тис. грн. - з місцевого бюджету.

Участь у відкритті взяв віце-прем’єр-міністр України з гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко,  голова Тернопільської облдержадміністрації  Степан  Барна, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ольга Хома.

«Запровадження інклюзивного навчання створює передумови для інтегрування дітей з особливими освітніми потребами, у тому числі з інвалідністю, у загальноосвітній простір. Це дозволяє дітям бути у соціумі, спілкуватися та навчатися зі своїми однолітками, разом з ними рости та розвиватися», – наголосив В’ячеслав Кириленко під час відкриття ІРЦ.

З вітальним словом від місцевої влади виступив  голова міської ради Володимир Плетюк. Директор інклюзивно-ресурсного центру Олена Громяк подякувала всім, хто долучився до благородної справи, запевнила , що зробить все, щоб діти отримували кваліфіковану допомогу. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень