A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Проведено засідання методичного об’єднання заступників директорів шкіл  з виховної роботи, педагогів-організаторів та керівників методичних об’єднань класних керівників

Дата: 15.02.2018 15:28
Кількість переглядів: 16

15 лютого на базі опорного навчального закладу Шумська ЗОШ І-ІІІ ст. №1 проведено засідання методичного об’єднання заступників директорів шкіл  з виховної роботи, педагогів-організаторів та керівників методичних об’єднань класних керівників .

На засідання запрошено  Ковальчук  І.І., головного  спеціаліста служби  у  справах  дітей  Шумської  РДА, яка розповіла про патронатну родину як альтернативу притулку та інтернату.  Методист Макаровська В.Г. доповіла  про  реалізацію програми Української Хартії вільної людини як системи духовних та моральних цінностей у закладах освіти Шумської міської ради на 2017-2020 роки. На методичному об’єднанні опрацьовано питання організації туристсько-краєзнавчої роботи у закладах освіти Шумської міської ради;  проектної діяльності як засобу  активізації діяльності учнівського самоврядування. Учасники семінару працювали в групах, плануючи роботу відповідно до Хартії вільної людини, складали алгоритм написання загальношкільного виховного плану роботи освітнього закладу.

Особливі емоції у педагогів- виховників  викликав відкритий виховний захід  «Мамо, не плач, я повернусь весною», присвячений вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень