A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Вітаємо команду Залісцівського НВК із перемогою у ІІ Суперкубку Тернопільщини з інтелектуальних ігор «Унікум»

Дата: 28.11.2018 15:44
Кількість переглядів: 10

17-18 листопада команда Залісцівського НВК «Заліщани» у складі Іноземцевої Ю., Бондара І., Бальчос Л., Гальчук Н., Кравчука А. та керівника Бондара Б.В. відвідала м.Заліщики, щоб прийняти участь у ІІ Суперкубку Тернопільщини з інтелектуальних ігор «Унікум», присвяченому пам’яті героя АТО Ореста Квача, який неодноразово був учасником предметних олімпіад, «чемпіонатів» Культурних, Розумних, Організованих, Кмітливих, Спритних (КРОКСу), де виборював призові місця разом із командою.
Орест Квач народився у цьому місті у 1991 році. Юнак закінчив Заліщицьку гімназію, згодом навчався у вищих навчальних закладах Києва. Як патріот і справжній творець своєї долі, у складні для країни часи Орест Квач приймав участь у подіях Революції Гідності, пізніше воював на Сході у батальйоні «Айдар». Девізом юнака був вислів: «Україна або смерть!». Орест Квач загинув смертю героя 27 липня 2014 року у зоні АТО
У розіграші ІІ Суперкубка брали участь 7 команд, які у минулі роки ставали чемпіонами, а саме: команди Заліщицької гімназії, ЗОШ смт. Товсте, Кременецького ліцею, Бережанської ЗОШ №1, Тернопільської ЗОШ №10, Бучацького колегіуму та Залісцівського НВК. Організатори заходу проводили чотири тематичні гри: «Персони» та «Все про все» (17 листопада) і «Бізнес-шоу» та «Мій дім – Україна» (18 листопада). Боротьба між командами була дійсно напруженою. У грі «Персони» перемогу здобула команда Бучацького колегіуму. У грі «Все про все» переміг Кременецький ліцей. У грі «Мій дім – Україна» перемогу отримала ЗОШ смт. Товсте. Команда Залісцівського НВК із значним відривом від інших здобула перемогу у грі «Бізнес-шоу». 
Усі команди були нагороджені грамотами та подяками за участь, а ще цінними подарунками від спонсорів – видавництва «Підручники і посібники» м.Тернополя і пам’ятними годинниками за сприяння мера м.Заліщики – матері Ореста Квача Алли Василівни Квач. Учасники отримали масу позитивних емоцій від цих вихідних (за матеріалами сайту Залісцівського НВК)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень