A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ШУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 09.01.2019 15:51
Кількість переглядів: 10

             9 січня 2019 року відбулася інструктивно-методична нарада керівників закладів освіти Шумської міської ради  з питань організації харчування учнів (вихованців) та ведення діловодства у закладах загальної середньої, дошкільної і позашкільної освіти у 2019 році.

          Про нововведення в організації харчування дітей та санітарного законодавства в закладах світи інформував начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Шумського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Яворський В.С.

          Про організацію роботи шкільних їдалень, харчоблоків, вжиття заходів щодо недопущення харчових отруєнь, відповідальність посадових осіб за порушення чинного законодавства ознайомила заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради Попова Л.П.

          Активним і дієвим було обговорення Інструкції з діловодства у закладах загальної середньої освіти, затвердженої наказом МОН України від 25.06.2018 №676. Цікаві презентаційні матеріали з даного питання підготували працівниками відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради Попова Л.П., Бойчук Л.А., Шпалярчук А.А.

        Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Л.В.Дмитрук звернула увагу присутніх на ряд актуальних питань:

- реєстрація випускників ЗЗСО на пробне зовнішнє незалежне оцінювання;

- сертифікація педагогів;

- результативність учнів у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад;

- участь у грантових проектах;

- допомога волонтерській організації «Схід та Захід – єдині».

      Гучні вітання на адресу керівників закладів освіти та різдвяні колядки лунали від талановитих учасників гурту «Бревіс» Шумської школи мистецтв.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень