A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

ПОДОРОЖ МІСТАМИ-СУСІДАМИ

Дата: 21.06.2017 15:56
Кількість переглядів: 13

 Нещодавно учні та вчителі Тилявського НВК їздили на екскурсію в м.Рівне. Діти давно мріяли побувати у цьому місті. Начулися про його красу та самобутність, але побачене вразило надзвичайно. «Краще один раз побачити…» – говориться зовсім не марно. Перша зупинка була в Рівненському зоопарку. Під час екскурсії діти отримали можливість зустрітися з верблюдами і левами, з вовками і кенгуру, з кумедними мавпочками та з іншими різними тваринами. Але особливою «родзинкою» зоопарку було відвідування тераріуму. Учні вдумливо перейнялися проблемою охорони деяких видів тварин, здобули нові знання та отримали задоволення від спілкування. Особливо сподобалося годувати і гладити вподобаних улюбленців, зокрема мешканців контактного зоопарку.

          Другою зупинкою був розважально-відпочинковий комплекс, який знаходиться в центрі міста. Діти з задоволенням каталися на різних атракціонах, відвідали 7Д кінотеатр.

          Третьою зупинкою була місцева піцерія, де діти досхочу наїлися різних смаколиків. По дорозі додому завершальною зупинкою була екскурсія в Замок князів Острозьких XVст. у м.Дубно – один із найстаріших замків України, який до цього часу несе у собі риси середньовіччя. Подорож всім дуже сподобалась. Діти поверталися додому сповнені новими позитивними емоціями та враженнями.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень