A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новорічне свято для дітей з особливими освітніми потребами

Дата: 27.12.2018 16:23
Кількість переглядів: 14

   Безперечно, новорічні свята приносять дітям масу позитивних емоцій. Новий рік та Різдво Христове асоціюється у малечі з подарунками та ялинкою. Це свята, які дарують задоволення та насолоду, і наш обов’язок – посприяти цьому.

   Так, 27 грудня комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Шумської міської ради та первинна профспілкова організація Шумської школи мистецтв організували новорічне свято для дітей з особливими освітніми потребами. Свято розпочалося з вітального слова міського голови Володимира Євгеновича Плетюка, який привітав усіх присутніх з Новорічними та Різдвяними святами і побажав їм здоров’я, успіхів, злагоди та Божих благословінь та вручив діткам солодкі подарунки. Відчути повною мірою атмосферу свята допомогла чудова  програма, в ході якої діти співали та танцювали, із захопленням брали участь у численних іграх та конкурсах, які проводили аніматори. Незабутні враження, щасливі усмішки батьків і дитячі очі, що сяяли радістю, – найбільша нагорода для усіх організаторів свята.

  Цьогоріч новорічне свято для дітей було таким, що вражень від нього, як стверджують учасники, вистачить на цілий рік.

   Гостинно прийняла нас для проведення заходу Шумська школа мистецтв, а  викладачі та учні всіляко сприяли успіху проведення заходу.

   Щиро дякуємо відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради, усім, хто так чи інакше долучився до проведення цього свята. Без вашої підтримки наші ідеї та плани залишилися б всього-на-всього ідеями та планам, а разом  ми подарували учасникам свята незабутні враження та казкові спогади!

   Вітаємо з  святами усіх жителів нашого містечка! Хай буде у ваших родинах, як і в усій Україні, мир і злагода, хліб і до хліба, а Різдвяні свята додадуть вам гарного настрою та життєвого натхнення на весь наступний рік.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень