A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Навчання для вчителів англійської мови

Дата: 29.08.2018 16:29
Кількість переглядів: 11

 

 

 

 

23, 27, 28 серпня 2018 року у Шумському НВК – гімназії проходив тренінг для вчителів англійської мови, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/2019 навчальному році  відповідно до Концепції «Нова українська школа». Навчання проводилося з метою підвищення методичного та практичного рівнів професійної компетентності вчителів англійської мови щодо реалізації завдань Державного стандарту початкової освіти.

        Олійник Д.В., вчитель англійської мови Шумської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1,  проводила тренінгові заняття для колег. Педагоги мали можливість ознайомитись з новими методами, прийомами, формами роботи з шестирічними учнями, враховуючи їх психологічні та фізіологічні особливості.

        23 серпня було розглянуто такі теми: «Як вчаться діти», «Уміння 21-го століття» та «Розвиток розумової діяльності молодших школярів». Учасники працювали в групах, виконували завдання теоретичного характеру,  брали участь в обговоренні  фрагментів уроків, виготовляли книжки з малюнками та презентували їх.

        27 серпня вчителі англійської мови працювали над темами: «Планування уроків по -  новому з урахуванням очікуваних результатів учіння», «Особливості навчання граматики у початковій школі», «Ефективне навчання лексики» та «Вивчення мови через гру». Учасники тренінгу виготовляли ляльки з підручних матеріалів та використовували їх для навчання лексики та граматичних структур. Були активні під час проведення активних ігор, виступаючи у ролі учнів. Навчилися виготовляти книжечки у формі зигзагу.

        28 серпня працювали над темами: «Використання пісень та римівок», «Взаємодія на уроці та роль інструкцій», «Підходи до інклюзивного навчання».
Учасники працювали у парах та групах, вивчали пісні з рухами, переглядали відеофільми та коментували їх.

Учасники тренінгу мали змогу спілкуватися із своїми колегами, ділитися думками, ідеями, досвідом роботи, шукати шляхи подолання труднощів, говорити про свої досягнення та успіхи.

        На завершення всі учасники тренінгу отримали сертифікати, які є свідченням того, що вчителі готові працювати  в  Новій українській школі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень