A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Проведено квест «Історичними стежками Шумщини»

Дата: 19.05.2019 16:43
Кількість переглядів: 10

                                      19 травня в рамках програми DOBRE «Молодіжний працівник в ОТГ» креативними працівниками віддіду освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради, Шумського центру надання адміністративних послуг проведено квест  «Історичними стежками Шумщини»,   який присвячений  870 – річчю Шумська. Учасниками гри стали три команди: «Бешкетники»  (Шумська ЗОШ І-ІІІст. №1), «Євро-діти» (Шумський НВК), «Шумська цвіт» (Шумський ліцей). Завданнями для учасників було правильно та швидко відповісти на запитання під час квестових зупинок:

- Шумськ монументальний (пам’ятник Т.Шевченку);

-  Шумськ навчальний (центральна районна бібліотека);

- Шумськ краєзнавчий (Шумський районний краєзнавчий музей);

- Шумськ духовний (Спасо-Преображенська церква);

-  Шумськ патріотичний (братська могила воїнів, полеглих у Другій світовій війні, центральний парк);

- Шумськ відпочинковий (парк «Соснина»).

         Усі команди показали хороші знання про історію Шумська,  здатність нестандартно мислити і швидко приймати рішення, працювати на спільний результат.

         Перемогу у квесті виборола команда Шумського ліцею, усі учасники якої отримали в подарукок смарт-годинники. Друге місце розділили учні Шумського НВК та Шумської ЗОШ І-ІІІст. №1, за що були нагородженні сувенірними чашками з зображенням  Шумська.

            Завершальним акордом заходу був смачний пікнік на свіжому повітрі.

          Відділ освіти, культури, молоді та спорту щиро вдячний організаторам квесту за новизну та креативність у розвитку молодіжної політики Шумської ОТГ та усім волонтерам (працівникам Шумського районного краєзнавчого музею, Шумського інклюзивно-ресурсного центру, Шумської школи мистецтв, Центральної районної бібліотеки), які активно долучилися до даного заходу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень