A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

1 ЛЮТОГО РОЗПОЧАЛАСЯ РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗНО-2021

Дата: 02.02.2021 16:43
Кількість переглядів: 9

    За даними Українського центру оцінювання якості освіти реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року триватиме з 1 лютого до 5 березня 2021 року включно.

Додатковий період реєстрації для участі в додатковій сесії триватиме упродовж  6 – 18 травня 2021 року включно.

   Абітурієнти матимуть змогу пройти тестування щонайбільше з п’яти навчальних предметів. Загалом ЗНО буде проведено з тринадцяти навчальних предметів.

 Український центр підготував для всіх охочих зареєструватися для участі в ЗНО відеоінструкцію, з якої випускники шкіл, студенти професійно-технічних закладів освіти і коледжів дізнаються про те, на що варто зважати до, а також під час реєстрації.

  Скориставшись сервісом «Зареєструватися», розміщеним на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти, потрібно створити реєстраційну картку, підготувати дві фотокартки розміром 3 × 4, що відповідають досягнутому віку, зробити копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові). Особливу увагу під час створення реєстраційної картки варто звернути на вибір предметів ДПА та ЗНО. Учасникам треба обрати чотири предмети для проходження ДПА  і позначити чи бажають вони отримати результат за шкалою 100-200 із цих навчальних предметів. У разі потреби випускники можуть вибрати ще п’ятий предмет для проходження ЗНО.

   Після цього необхідно сформувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти, у якому навчається учень/студент.

   Щодо випускників минулих років, то вони зможуть зареєструватися самостійно і надіслати комплект реєстраційних документів до відповідного регіонального центру (для жителів Тернопільської області – це Івано-Франківський РЦОЯО).

  Потенційні учасники тестування, які вже передали свої реєстраційні документи до регіонального центру, зможуть самостійно перевірити стан опрацювання документів. Для цього потрібно ввести номер реєстраційної картки в поле спеціального сервісу «Стан опрацювання документів».

    Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат, який буде надіслано в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням учасника зовнішнього оцінювання до закладу освіти, де випускник навчаєтеся. Вручення індивідуальних конвертів для учнів забезпечують заклади освіти.

   Для того, щоб уникнути внесення змін до реєстраційних документів, випускникам доцільно ознайомитися із правилами прийому до вибраних закладів вищої освіти, уважно вивчити пропозиції, заздалегідь визначитися зі спеціальностями, на які вступатимуть, і з’ясувати перелік предметів, із яких необхідно подати результати зовнішнього оцінювання. Такий порядок дій допоможе усвідомлено вибрати навчальні предмети для проходження зовнішнього оцінювання та державної підсумкової атестації.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень