A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Методоб'єднання вчителів української мови та літератури

Дата: 31.01.2018 16:50
Кількість переглядів: 12

 

 

                    

31 січня 2018 року на  базі Шумського НВК відбулося методоб’єднання вчителів української мови та літератури на тему «Використання інноваційних підходів до викладання української мови та літератури».

Бойчук Л.А., методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Шумської міської ради, зробила підсумки участі учнів Шумської громади у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.

Табачук Л.С., вчитель української мови та літератури Рохманівської ЗОШ І-ІІ ступенів, поділилася досвідом роботи з теми «Використання традиційних та інноваційних методів навчання на уроках української мови та літератури». Вчителька запропонувала колегам роздатковий матеріал до уроків української мови у 8 класі за творчістю Г. Петрука - Попика.

Романюк О.Л.,  вчитель української мови та літератури Андрушівського НВК, розповіла, як використовує проектні технології у своїй роботі. Вчителі мали можливість побачити відео – фрагменти засідання Клубу спільних інтересів, на якому учні представляли свої проектні роботи.

Дзьоба Л.О., вчитель української мови та літератури Шумської ЗОШ І-ІІІ ст №1, привернула увагу колег до методики написання есе.

Панасюк Валерія, учениця 11 класу Шумського ліцею, переможець літературного конкурсу «Акорди творчості», презентувала свою вітаїстичну рефлексію в прозі «Моя безтямна осінь».

Мельниченко О.І., вчитель української мови та літератури Шумського НВК, розкрила секрети підготовки учнів до успішного складання ЗНО.

Савчук Г.І., вчитель української мови та літератури Биковецького НВК, провела з колегами психологічний тест «Прогулянка лісом».

                                                                 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень