A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

У Залісцівському НВК відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів і вчителів Захисту Вітчизни.

Дата: 13.12.2017 19:01
Кількість переглядів: 16

    

             У Залісцівському НВК відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів і вчителів «Захисту Вітчизни» Шумської міської ради на тему: "Національно-патріотичне виховання - пріоритетний напрямок виховної роботи у сучасній школі".. Дійство розпочалось із урочистої зустрічі, де учні зустріли гостей віршами, піснею. Дівчата з 7 класу подарували український танець "Нехай квітує Україна". 
             Директор Бондар Б.В. провів екскурсію по навчально-виховному комплексі. Після неї перед гостями виступали заступник директора з виховної роботи Іноземцева О.В. ("спеціаліст І категорії"), яка представила свій досвід роботи на тему: "Національно-патріотичне виховання учнів у сучасному освітньому просторі" та педагог-організатор Бондар Л.П. ("спеціаліст І категорії") з презентацією "Національно-патріотичне виховання в системі роботи Залісцівського НВК". В рамках семінару було проведено конкурс пісні і строю, присвячений Дню Захисника Вітчизни, у якому приймали участь учні 1-11 класів. Перше місце здобуло братство імені Івана Мазепи (11 кл.). Також класи отримали грамоти за другі і треті місця, а усі учасники - подяки за участь у заході
             Семінар завершився інтелектуальною грою "Бізнес-шоу", у якій змагалися команди з 7 по 11 класи. Перше місце здобула команда "Монополія" (10 клас). Між турами гри звучали музичні вітання, гуморески для гостей.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень