A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Методоб'єднання вчителів зарубіжної літератури

Дата: 30.01.2018 20:14
Кількість переглядів: 13

 

 

 

30 січня на базі Шумської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 відбулося засідання методичного  об'єднання вчителів зарубіжної літератури на тему «Підвищення професійної компетентності вчителя зарубіжної літератури  в умовах Нової української школи». 

Ковальчук Л.М., вчитель зарубіжної літератури Тилявського НВК, розповіла, як здійснює компетентнісний підхід до навчання на уроках зарубіжної літератури. Використовуючи інноваційні  форми та методи роботи,  вчитель формує в учнів ключові та предметні компетентності.

Ходюк О.С., вчитель зарубіжної літератури Шумського НВК, поділилася досвідом роботи із впровадження гуманної педагогіки, використання  біоадекватної технології на уроках зарубіжної літератури. Підготувала презентацію «Від філософії легкокрилості – до філософії серця».

Провозюк Л.Г., практичний психолог, соціальний педагог Шумської ЗОШ І-ІІІ ст.№1, провела із вчителями тренінг на тему «Підвищення педагогічної майстерності вчителя зарубіжної літератури через впровадження інноваційних методів». Для педагогів були запропоновані цікаві вправи та завдання. Деякі елементи тренінгу вчителі зможуть використати у своїй творчій роботі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень