A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Методоб'єднання вчителів іноземної мови

Дата: 01.02.2019 20:32
Кількість переглядів: 12

 

 

 

31 січня 2019 року на базі Шумського НВК відбулося засідання методичного об’єднання вчителів іноземної мови.

                Методист Бойчук Л.А. провела аналіз участі учнів у ІІ  та ІІІ етапах Всеукраїнських олімпіад з англійської та німецької мови.  Відзначила, що команда учнів із Шумського НВК достойно представила  Шумську громаду у ІІІ (обласному) етапі олімпіади з англійської мови,  здобула два дипломи ІІ ступеня. Людмила Андріївна зупинилася на нормативних документах щодо проведення ДПА у 2018-2019 н. р. з іноземної мови, звернула увагу на лист МОН № 1/9-41 від 23.01.19 року (методичні рекомендації щодо особливостей проведення державної підсумкової атестації з іноземних мов у 2018/2019 нр.)

                Шимків С.М., керівник методичного об’єднання, привернула увагу колег до підготовки учнів до складання ЗНО, проаналізувала сертифікаційні роботи з англійської мови.

                Дмитрук Н.І., вчитель німецької мови Шумської ЗОШ І-ІІІ ст.№1, та Міщук Н.О., вчитель англійської мови Угорського НВК, поділилися досвідом роботи з проблеми «Планування уроків іноземної мови у 1 класі».

                Горбатюк О.М., вчитель англійської мови Боложівської ЗОШ І-ІІ ст., поділилася досвідом роботи з питання «Використання інтерактивних вправ на уроках іноземної мови». Вчителі мали можливість працювати в групах, виконувати різні вправи.

                Горобенко Л.І., вчитель німецької мови Боложівської ЗОШ І-ІІ ст.,провела із вчителями брейн-ринг.                               



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень