A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Відбулася перша очна сесія підвищення кваліфікації учителів початкової школи, які навчатимуть учнів 1-х класів за новим Державним стандартом початкової загальної освіти у 2019/2020 навчальному році

Дата: 21.10.2018 22:27
Кількість переглядів: 11

19, 21 жовтня  2018 року на базі Шумської ЗОШ І-ІІІ ст. №1  проведено першу очну сесію навчання вчителів початкової школи, які у 2019/2020 навчальному році будуть працювати з першими класами.

 Концепція Нової української школи; виклики, що стоять перед початковою школою; чинники якісної початкової освіти; мета і головні компоненти Нової української школи; педагогіка партнерства; нові професійні ролі і завдання сучасного вчителя в контексті концепції Нової української школи; особливості розвитку дітей 6-7 річного віку – саме з такими питаннями за загальним напрямком «Сучасний вчитель як провідник змін» були ознайомлені учасники першої очної сесії навчання під керівництвом  методиста з початкової освіти методичного кабінету відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради Макаровської В.Г. 

Перша очна сесія пройшла успішно! Дякуємо директору  Липці К.В. та вчителям початкових класів Рудзінській С.П. та Довгань В.О.  за створені комфортні умови для проведення навчання вчителів, а практичному психологу та соціальному педагогу Провозюк Л.Г. за цікавий виступ.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень