A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Організація безпечного перевезення учасників освітнього процесу

18 листопада 2019 року Любов Дмитрук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради, провела нараду з працівниками відділу, керівниками закладів загальної середньої освіти, водіями шкільних автобусів з питань безпечного перевезення учасників освітнього процесу.

12:34 18.11.2019

Відбулися змагання з футзалу серед дівчат I-II ступенів

      14 листопада відбулися змагання з футзалу серед дівчат I-II ступенів. 6 команд були розподілені на дві групи по 3 команди. По завершені ігор в групах відбулись стикові ігри. Так за 5-6 місця зустрілись  команди  Шумбарського НВК та  Бриківського НВК. Основний час завершився нульовою нічиєю, тому переможець  визначився  лиш в серії пенальті, які краще пробила команда Шумбарського НВК. За 3-4 місця зійшлися команди  Жолобківського НВК та Бірківського НВК 0:1. В фінальному матчі за 1 місце грали команди Угорського НВК та Обицького НВК. Перемогу з рахунком 1:0 здобула команда Обицького НВК, яка і стала переможцем змагань.

09:54 15.11.2019

Участь у майстер - класі «Петриківський розпис»

  Вчителі образотворчого мистецтва відділу освіти, культури, молоді та спорту  Шумської міської ради взяли участь  у майстер - класі  «Петриківський розпис», який провели члени творчої майстерні «Аrt – box».

08:47 13.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень