A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Підсумки конкурсу екологічних агітбригад "Земля - наш спільний дім"

    З метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів закладів  освіти 20 березня 2018 року  на базі Шумського ЦПР був проведений І етап конкурсу екологічної просвіти "Земля наш спільний дім" .У виступах агітбригад були підняті актуальні екологічні проблеми з теми «Раціональне природокористування». Юні екологи пропагували свій досвід роботи по збереженню природи та охороні довкілля, доносили інформацію про екологічну ситуацію свого краю. За допомогою оригінальних театральних дійств учні показували негативні сторони людського спілкування з природою та закликали любити і берегти природу. 

10:37 23.03.2018

Музика - це прояв прихованої математики

  22  березня  на  базі   Шумської  ЗОШ І-ІІІ ст.№1 відбувся дивовижний  семінар  вчителів математики закладів  освіти  Шумської  міської  ради.  Вчителі мали змогу відвідати  урок математики у 6-А класі (вчитель  Тука  М.В.) та виховний захід  "Музика і математика" (вчитель  Лазарук  Т.Є.  у  співпраці  з  Шумською  школою  мистецтв). Що спільного? Виявляється, що  багато.

09:53 23.03.2018

Вітаємо переможців кущового етапу обласного фестивалю-конкурсу духовної пісні "Молитва за Україну"

22 березня 2018 року проведено кущовий етап обласного фестивалю-конкурсу духовної пісні "Молитва за Україну", присвячений 130-й річниці з дня народження В.О.Барвінського серед вокально-хорових колективів закладів освіти Шумщини, Кременеччини та Лановеччини у двох номінаціях: "Хоровий спів" та "Вокальне мистецтво».

15:12 22.03.2018

ВІДБУВСЯ СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ

На базі Шумської ЗОШ І – ІІІ ст. №1 відбувся семінар вчителів географії Шумської громади з теми «Розвиток креативності учнів засобами шкільної географічної освіти». Вчитель Атаманчук О.В., та учні 10-11  класів запропонували вчителям-географам здійснити віртуальну подорож країнами світу. Мандрівники помилувались Ніагарським водоспадом, чудернацькими краєвидами каньйону Колорадо, пройшлися Великою Китайською стіною, ознайомились з традиціями та побутом народу Об'єднаних Арабських Еміратів. 

16:48 21.03.2018

МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ ТЕХНОЛОГІЇ АЖУРНОГО ВИПИЛЮВАННЯ

       Ажурне випилювання – вид декоративної обробки деревини|, при якому намічені на плоскій поверхні узори|візерунки| випилюються за допомогою лобзика або викружної пилки. У пропильному різьбленні декоративність досягається ажурною сіткою.

19:30 19.03.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень