A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Громадянська освіта крізь призму впровадження УХВЛ в освітній процес

Дата: 14.07.2020 20:58
Кількість переглядів: 14

Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти 14 липня 2020 року провів публічний просвітницький захід про роль духовних і моральних цінностей у розвитку суспільства в контексті Української Хартії вільної людини для освітян Шумського району активними учасниками якого стали   педагогічні працівники Шумської ОТГ. 

Долучилися до даного заходу: заступник директора з науково-педагогічної та виховної роботи ТОКІППО Володимир Мисик, заступник начальника Управління освіти і науки Тернопільської ОДА Анна Зварич, голова ГО «Гуртом!» Ігор Ковалик та професор, доктор біологічних наук, завідувач кафедри ТДМУ ім. І. Я. Горбачевського Дмитро Вакуленко. Учасники просвітницького заходу мали можливість почути відеозвернення члена-засновника Української Гельсінської групи, учасника Ініціативної групи 1 грудня, віце-ректора Українського католицького університету у Львові Мирослава Мариновича та дипломата, Надзвичайного та Поважного Посланника України 1 класу Данила Лубківського.

Практичну частину заходу провели методисти Тернопільського ОКІППО: Світозара Хома, Марія Мартинів і Галина Герасимчук. Зокрема, розкрили цінності Української Хартії вільної людини у рамках дистанційної форми роботи. Учасники висловили вдячність за проведену роботу і зазначили, що вебінар-тренінг цікавий, пізнавальний та корисний.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень