A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Відбулося засідання конкурсної комісії

Дата: 26.09.2018 15:44
Кількість переглядів: 12

   26 вересня 2018 року було проведено засідання конкурсної комісії    щодо розгляду документів претендентів на зайняття посади    вчителя-логопеда комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний  центр» Шумської міської ради у складі :

голови комісії: Дмитрук Л.В., начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради 

секретаря комісії: Громяк О.С., директора комунальної установи "Інклюзивно-ресурснй центр" Шумської міської ради

 та членів комісії: Павленко Л.В., секретаря Шумської міської ради; Макаровської В.Г., методиста методичного кабінету; Шпалярчук А.А., юрисконсульта ГЦГЗ  відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради 

 Протягом періоду подачі документів (з 07.09 по 21.09.2018 р.) для участі в конкурсі подано одну заяву з пакетом документів від Матвійчук Марії Володимирівни, жительки м.Шумськ.

  Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Шумської міської ради, затвердженого рішенням сесії Шумської міської ради  від 16.07.2018 року №1995, членами комісії було ретельно вивчено надані претендантом документи. Встановлено, що  здобута Матвійчук М.В. освіта відповідає вимогам, визначеними законодавством та умовам конкурсу, проте у претендента відсутній стаж роботи за фахом.

         Відповідно до пункту 44 Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 12 липня 2017 р. №545  стаж роботи за фахом не менше 60 відсотків педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру повинен становити три або більше років. Крім того, відповідно до умов конкурсу серед кваліфікаційних вимог була вимога щодо стажу роботи за фахом не менше трьох років.

          Конкурсною комісією шляхом відкритого голосування було прийнято одностайне рішення визнати кандидатуру  Матвійчук М.В. такою, що не відповідає кваліфікаційним вимогам, в частині відсутності стажу роботи за фахом та відмовити Матвійчук М.В. у допуску до участі у другому етапі конкурсного відбору на заміщення вакантної посади вчителя-логопеда  комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Шумської міської ради.

       Конкурсна комісії прийняла рішення визнати конкурсний відбір таким, що не відбувся на підставі п.32 Порядку проведення конкурсу на зайняття вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Шумської міської ради, затвердженого рішенням 39 сесії Шумської міської ради  сьомого скликання  від 16.07.2018 року №1995.

На підставі пункту 33 Порядку у випадку, якщо конкурсний відбір не відбувся, у місячний термін проводиться повторний конкурсний відбір.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень