A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Дата: 06.04.2022 08:46
Кількість переглядів: 13

Атестація педагогічних працівників – це справжня школа підвищення і ствердження фахової майстерності педагога. У сучасних умовах  значення творчості в  роботі вчителя підвищується, адже саме від творчого підходу до розв’язання тих складних і багатогранних завдань, які сьогодні стоять перед школою, значною мірою залежить ефективність педагогічної праці, якість  освітнього процесу.

5 квітня поведено засідання атестаційної комісії в управлінні освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради.

За результатами атестації 11 вчителям присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорію» та 35 - атестовано на відповідність раніше присвоєній  кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» .

Із них присвоїли педагогічне звання «старший учитель» – 5 освітянам, «учитель-методист» – 1, атестовано на відповідність раніше присвоєному  педагогічному званню «старший учитель» – 10 освітян, «старший вихователь» і «учитель-методист» по 1 педагогу.

Також проатестовано 3 керівників закладів освіти, 3 заступників директорів з навчально-виховної роботи та 1 фахівця комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Шумської міської ради» на відповідність займаній посаді.

Таким чином, атестація вчителів – важлива складова частина підвищення педагогічної кваліфікації, яка позитивно впливає на якість і результативність освітнього процесу, забезпечує здійснення інформаційних підходів до діяльності і безумовно, активізує професійну діяльність учителів, посилює у них мотивацію якісної роботи, підвищує персональну відповідність за результатами навчання і виховання.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень