A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Підготовка до ЗНО - 2019

Дата: 24.01.2019 09:09
Кількість переглядів: 12

Про підготовку до проведення в 2019 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти

 
 
Міністерство освіти і науки України видало наказ № 1036 від 28.09.2018 року щодо
проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року.
 
Основна сесія тестування розпочнеться 21 травня тестуванням з математики. Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов - 27 травня, з англійської мови - 28 травня. Зовнішнє оцінювання з фізики буде проведено 30 травня, з історії України - 4 червня, з біології - 6 червня, з географії - 11 червня, з хімії – 13 червня.
Випускникам закладів загальної середньої освіти результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів буде зараховано як результати державної підсумкової атестації. Ці учасники мають обов’язково скласти:
 
– українську мову і літературу;
– математику або історію України (на вибір учасника);
– ще один предмет із переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, іспанська, німецька або французька мова).
 
У 2019 році учні (слухачі, студенти) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які цього року завершуватимуть здобуття повної загальної середньої освіти, обов’язково проходитимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання з двох предметів: з української мови і  математики або історії України (період ХХ – початок ХХІ століття) на вибір.

« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень