A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Тиждень фізичної культури і спорту у Залісцівському НВК

Дата: 15.09.2017 09:16
Кількість переглядів: 10

      Здоров’я – це найцінніший скарб для людини, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт.

       Щоб залучити  до участі у Тижні фізичної культури і спорту якомога більше учнів, було розроблено цікавий план спортивних  заходів , який був присвячений Дню фізичної культури і спорту України. Під час проведення тижня робота  була спрямована на виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя, збереження та зміцнення здоров’я, поглиблення базових знань з питань культури, здорового способу життя і спорту, залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом; виховання сміливості, наполегливості, витримки, виявлення кращих спортсменів школи

      Відповідно до затверджуваного плану проведення   тижня  з 04.09.17 по 08.09.17р у Залісцівському НВК проходив спортивний тиждень: «У спорті сила,дух,здоров’я».Тиждень розпочався урочистою лінійкою,на якій учнів ознайомили із планом заходів на тиждень.

Класними керівниками 5-11 класів 05.09.2017 р було проведено урок на тему: «Спорт у моєму житті »

04-05.09.17  вчителем фізичної культури Кожан М.А  було проведено змагання з волейболу між учнями  8-11класів . Переможцем цих змагань стала команда 11 класу

06.09.2017р учні 1-4 класів мали змогу перевірити свої сили на «Веселих стартах»,переможцем яких стала команда 4 класу.

 07.09.2017р. для учнів 5-7 класів була проведена комбінована естафета . Це вид змагань,участь в якому  викликає у школярів радість,заряд енергії  і позитивний настрій ,як для самих учасників, так і для вболівальників . Першість  в естафеті отримав 7 клас.

08.09.17р завершився Тиждень фізичної культури і спорту оголошенням результатів змагань та врученням призів і грамот переможцям.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень