A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ПРОБНОГО ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ

Дата: 03.06.2020 09:57
Кількість переглядів: 11

      Український центр оцінювання якості освіти підготував відеоінструкцію про те, як буде проходити пробне тестування в умовах епідемії коронавірусу.

    Для Українського і регіональних центрів оцінювання якості освіти здоров’я учасників тестування є пріоритетом, тому всі зареєстровані зможуть ознайомитися з процедурою проведення ЗНО в безпечних умовах.  Як проходитиме пробне ЗНО в умовах епідемії коронавірусу подано у відеоінструкції. У відео,  співробітники УЦОЯО закликають учасників пробного тестування дотримуватися рекомендацій медиків та не наражати себе та інших на небезпеку, слідкувати за самопочуттям перед тестуванням, залишатися вдома за наявності симптомів ГРВІ.

     Нагадуємо, учасники пробного ЗНО 2020 1 червня 2020 року отримали у своїх персональних кабінетах запрошення-перепустки з адресами пунктів тестування. А ще – пам’ятку про безпечні умови пробного ЗНО під час карантину.

        Звертаємо увагу, що вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності:

  • паспорта (свідоцтва про народження);
  • запрошення-перепустки;
  • засобів індивідуального захисту — маски або респіратора (у тому числі виготовлених самостійно).

      Рекомендуємо мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою, антисептик для рук, дотримуватися правил соціального дистанціювання та виконувати інші вимоги часу, що стали обов’язковими під час карантинних заходів.

        Нагадуємо, що пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 15 червня, з усіх інших навчальних предметів –             17 червня.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень