A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Методоб'єднання вчителів української мови та літератури

Дата: 12.01.2019 10:01
Кількість переглядів: 21

 

 

 

11 січня 2019 року на базі Шумського НВК відбулося методичне об’єднання вчителів української мови та літератури.

         Методист Бойчук Л.А. проаналізувала результативність ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, IX Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, ХIX Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Ознайомила вчителів з довідкою «Про результати моніторингового дослідження стану викладання та рівня навчальних досягнень учнів з української мови та літератури», наголосила, на що потрібно звернути увагу при викладанні даних предметів.

         Мельниченко О.І., керівник методичного обєднання вчителів-словесників, виступила з темою «Філологічні випробування учнів 5-11 класів: секрети успіху».

         Ткачук Л.М., вчитель української мови та літератури Шумського ліцею, звернула увагу на підготовку учнів до ЗНО, проаналізувала сертифікаційну  роботу  з української мови та літератури зовнішнього незалежного  оцінювання 2019 року.

         Ямпольська В.Р. та Івасюк Л.В., вчителі-словесники Угорського НВК, провели з колегами тренінг «Сучасний вчитель-словесник НУШ».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень