A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Семінар керівників закладів освіти

Дата: 24.03.2018 10:17
Кількість переглядів: 10

 

23 березня 2018 року на базі Літовищенського НВК  відбувся семінар керівників закладів освіти «Організація роботи з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності у закладі освіти». Найвищі цінності суспільства – це людина, її життя і здоров’я, недоторканість і безпека. Головною метою роботи закладу освіти є створення для кожного учня та працівника безпечних умов навчання та праці. Досвідом роботи з організації охорони праці у закладі освіти поділився директор Літовищенського НВК Морозов В.О., який  звернув особливу увагу на проведення інструктажів з охорони праці, зміст і побудову інструкцій з охорони праці, затвердження та введення інструкцій в дію, реєстрацію, облік і видання інструкцій в закладі.

Шафарчук О.С., головний інспектор Шумського районного сектору Управління ДСНС України в Тернопільській області, у своєму виступі зупинився на вимогах пожежної безпеки в закладі освіти.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Побережна Т.В. розповіла, як організована система роботи у закладі з попередження дитячого травматизму.

Яцюк Н.В., голова профспілкового комітету, акцентувала увагу на тому, яку роль відіграє профспілковий комітет у сфері охорони праці.

Діхтярук О.М., класний керівник 8 класу, розповіла про роботу класного керівника з питань БЖД.

Учасники семінару відвідали відкриті уроки з елементами БЖД: основи здоров’я (3 клас, вчитель Побережна Т.В.), фізична культура (5 клас, вчитель Сірук В.Я.), біологія (7 клас, вчитель Морозов В.О.), трудове навчання (8 клас, вчитель Діхтярук П.П.).

На закінчення семінару було проведено інтелектуально – розважальну гру «Рятувальники SOS!» Учні продемонстрували свої знання та вміння з безпеки життєдіяльності.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень