A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Оновлення змісту та методів навчання у сучасній школі

Дата: 04.03.2019 10:38
Кількість переглядів: 12

28 лютого  2019 року на базі Шумської ЗОШ І-ІІІ ст. №1  проведено  практичний семінар для вчителів початкових класів (4 клас) закладів освіти Шумської міської ради з теми «Оновлення змісту та методів навчання у сучасній школі. Технології  розвитку критичного мислення молодших школярів».

У ході семінару вчителі побували на ранковій зустрічі, яку провела вчитель 2 пілотного класу Шишковська А.В.  Вчителі відвідали інтегрований урок  вчителя  Рудзінської С.П. з предметів «Я у світі», трудове навчання та літературне читання  на тему  «Світ прав і обов'язків дитини (за Конвенцією ООН про права дитини)» у 4 класі,  у ході якого вчитель використала стратегії розвитку критичного мислення.

 Під керівництвом методиста Макаровської В.Г. вчителі  детально опрацювали методичну систему «Щоденні 5».

На закінчення засідання педагогам було вручено сертифікати про проходження очного тренінгу для вчителів початкової школи, які навчатимуть учнів першого класу в 2019-2020 навчальному році відповідно до Концепції «Нова українська школа» та методичні посібники «Психолого-педагогічний супровід професійного зростання вчителя в контексті реалізації «Нова українська школа».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень