A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Свято "Букварика" у Тилявському НВК

Дата: 29.05.2017 10:40
Кількість переглядів: 14

Є святкових днів багато

На листках календаря.

А між ними наше свято

Вшанування Букваря!

    Свято Букваря - одне з найзворушливіших свят у кожному навчальному закладі. Це не лише прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити, це демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків найменших учнів школи.

   Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку. Свято Букваря увінчує цей, здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у житті першокласників! Відтепер вони вміють читати і писати, і ніщо не зупинить їх у захоплюючій подорожі Країною Знань!

    24 травня у стінах Тилявського НВК відбулося зворушливе свято «Прощавай, Букварику!», яке підготували і провели вчитель початкових класів Герасимчук О. М., вчитель музики Пурдик І. В. та учні 1,5, 6 класів.

   У святковому класі зібралися старші друзі, батьки, вчителі. Свято пройшло весело, діти показали знання, здобуті упродовж першого року навчання у школі.  У цікавих іграх та розвагах виявили свої вміння та здібності, бажання вчитися,відгадували загадки, читали ребуси, розв’язували математичні завдання. Учні, які виконували ролі підручників, запросили першачків до плідної співпраці в наступному році і всі разом побажали один одному щасливої дороги у світ знань.

   Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень