A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Підготовка закладів освіти Шумської ОТГ готуються до нового навчального року

Дата: 27.07.2020 10:42
Кількість переглядів: 12

В той час, коли у міністерських кабінетах високопосадовці вирішують як і коли розпочнеться новий навчальний рік,  будівельні роботи у приміщеннях та на територіях закладів освіти нашої громади киплять. Адже комплексні ремонти, погодьмося, справа не одного дня. Втім, усе залежить від бажання керівників, працівників, громадськості. З цією метою Шумська міська рада на чолі з Володимиром Плетюком проводить роботу щодо реалізації державної політики у сфері загальної середньої, дошкільної і позашкільної освіти , зокрема для створення комфортних умов навчання школярів і виховання дошкільнят.

З місцевого бюджету виділені кошти для закупівлі будівельних матеріалів, необхідних для

проведення ремонтно-будівельних робіт в сумі 280 тис.грн. Що дало можливість у 2020 році провести поточні ремонтні роботи у шкільних приміщеннях. Окрім того, проведено ремонт спортивного залу Великоіловицького НВК. Закуплено 10м.кв. дошок для заміни підлоги у класних кімнатах Літовищенського, Бриківського, Угорського НВК на суму 60 тис.грн.

В Залісцівському НВК за кошти, виділені з місцевого бюджету, ведуться роботи по реконструкції будівлі бібліотеки під приміщення столової, майстерні, влаштовано септик, замінено 9 віконних блоків, вхідні дверні блоки. Ведуться роботи по водовідведенню та ремонту каналізаційної системи. Дані заходи дадуть можливість не використовувати  аварійну будівлю харчоблоку та в кінцевому результаті, зекономити кошти на енергоносії.

Враховуючи освітню реформу в рамках реалізації Нової української школи, вжито заходів щодо осучаснення освітнього простору початкових класів. Приємно відмітити, що педагоги з розумінням та творчістю підійшли навчальних приміщень, що створює атмосферу затишку, спокою та  активного відпочинку учнів.  

Нажаль, цього року не пролунав останній дзвоник, але ми маємо надію, що 1 вересня привітаємо всіх наших учнів з початком нового навчального року у чистих, комфортних сучасних класах.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень