A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Замість пишних суконь- поїздка Європою

Дата: 10.07.2019 11:03
Кількість переглядів: 13

Замість пишних суконь та дорогих костюмів на випускний дівчата та хлопці 11 гімназійного класу Шумського НВК-гімназії обрали сучасний варіант одягу-вишиванки, а після вручення свідоцтв про закінчення школи і урочистостей на площі Шумська- поїздку Європою.Починали екскурсію з Кракова-історичного центру, колишньої столиці Польщі. Тут побували на Ринковій площі, Вавельському пагорбі із замком і Кафедральним собором, біля Маріацького костелу-пам‘ятки архітектури 14ст., бачили будівлю Ягеллонського університету..Опісля пройшлися лабіринтами вуличок Старого міста Праги, побували на Вацлавській і Староміській площах, на Карловому мосту. Незабутні враження справила прогулянка по Влтаві. Мюнхен щороку притягує до себе близько 10 млн. туристів. Він справив на нас незабутні враження, а замок Нойшванштайн, що знаходиться в Альпах, відчуття казковості. Здається, що хтось забув тут свою іграшку, настільки нереальними здаються його вежі кольору слонової кістки.4-го дня ми побували у Відні-місті палаців і величних площ. Тут завжди звучить вальс, заграли і затанцювали його і наші випускники на площі Марії-Терезіі. Під час екскурсії Будапештом перед нами відкрилася панорама, яка вважається частиною Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО. Закінчилася екскурсія відвідуванням винних підвалів у Долині Красунь(Угорщина). За традицією, сонце випускники зустріли у нашому рідному містечку.
Вартість подорожі разом з проживанням і харчуванням -200євро з кожного, ще випускники потратили близько 100 євро на розваги та шопінг у магазинах брендового одягу.
Емоції переповнюють і мене, і моїх випускників!!! Я щиро вдячна дітям і батькам за організацію такого незабутнього свята! Цей випускний,справді, запам‘ятається нам на все життя, адже це був не один вечір, а цілих 5 ДНІВ, проведених у Європі разом з усім класом, це подорожі, розваги, фотосесії та незабутні враження! 
Пам‘ятатиму і любитиму вас завжди, мої дорогі, уже дорослі діти!!!????У добру вам путь, йдіть упевнено, сміливо, вибирайте найкраще, своє,здійснюйте свої мрії, бо ви того варті!!! 

Класний керівник І.Мандзюк

За матеріалами сторінки FB Шумського НВК


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень