A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Шумської  міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади фахівця ІРЦ –  «вчителя-логопеда»

Дата: 07.09.2018 11:12
Кількість переглядів: 9

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Шумської  міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади фахівця ІРЦ – «вчителя-логопеда».

Місцезнаходження ІРЦ: Тернопільська область, місто Шумськ, вул. Українська, 32 В.

Кваліфікаційні вимоги:

-освіта вища, не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст  за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія»;

-стаж роботи не менше трьох років за фахом та з організації інклюзивного навчання.  

   Особи, які мають судимість за вчинення умисного злочину; позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку; в інших випадках, установлених законами, не можуть брати участь у конкурсі.

Кандидати, які бажають взяти участь у конкурсі, упродовж 15 календарних днів з дня оголошення конкурсу подають наступні документи:

-заяву про участь у конкурсі;

-заповнену особову картку (форми П-2);

-дві фотокартки розміром 4х6 см;

-автобіографію;

-копію паспорта громадянина України;

-копія (копії) документа (документів) про вищу освіту із додатками; 

-копію трудової книжки;

-копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

-письмову  згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Копії документів подаються при пред’явленні оригіналів. У разі, якщо кандидат на посаду перебуває у трудових відносинах з іншим підприємством дозволяється подавати копію трудової книжки, завіреної кадровою службою за місцем роботи без пред’явлення оригіналу.

   Разом із зазначеними документами особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

  Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

Документи для участі у конкурсі приймаються впродовж 10 календарних днів від дня опублікування оголошення (07.09.2018) за адресою: м. Шумськ, вул.Українська, 59 (каб.400).

Конкурсна комісія після попереднього розгляду  документів на відповідність встановленим законодавством вимогам визначає дату проведення конкурсу та про місце і час його проведення. Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди.

           Додаткову інформацію щодо порядку проведення конкурсу, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці за вакантною посадою можна отримати за телефоном: 2-24-23. Електронна адреса для довідок: shm.otg.osvita@ukr.net 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень